Accenture

Accenture

Je bent net klaar met je masteropleiding en de wereld ligt aan je voeten. Maar waar ga jij beginnen?

Consultancy biedt je de mogelijkheid om projectmatig te werken binnen een breed scala aan bedrijven en een grote diversiteit aan projecten. Accenture is wereldwijd marktleider op het gebied van Consulting, Technology en Outsourcing. Werken bij Accenture betekent werken aan de top. Jij kunt hier het beste uit jezelf halen. Je werkt voor grote klanten uit allerlei sectoren en overheidsinstellingen over de hele wereld. Wij werken in uiteenlopende branches en er zijn tal van vakspecialisaties waar je uit kunt kiezen.

Wat ga je doen als starter bij Accenture Consulting?

Als Junior Consultant bij Accenture ontwikkel je concepten en strategieën en werk je mee aan implementatieprocessen. Daardoor presteren onze klanten nog beter en blijven ze tegelijk flexibel genoeg om snel op nieuwe ontwikkelingen te kunnen reageren. Samen met collega’s vorm je een team gedurende het project. Vrijwel altijd werk je op locatie bij de klant. Zo krijg je veel bedrijven van binnen te zien. In elk nieuw project krijg je weer een nieuwe uitdaging. Ons wereldwijde netwerk en onze ongeëvenaarde kennis staan daarbij volledig tot je beschikking.

Jezelf blijven ontwikkelen

Bij Accenture staat jouw persoonlijke groei centraal. We bieden je veel mogelijkheden om te leren, te groeien en je expertise verder te ontwikkelen. Door dagelijkse on-the-job ervaring maar ook door ons zeer uitgebreide aanbod (internationale) trainingsmogelijkheden. Zo zorgen we ervoor dat je snel een succesvolle carrière opbouwt.

Wie zoeken wij?

Binnen Accenture Consulting zijn we op zoek naar afgestudeerde academici in de richting bedrijfskunde, economie, ICT, techniek of aanverwante studies. We zoeken high performers die beschikken over een sterk analytisch vermogen, een proactieve instelling, goede communicatieve vaardigheden en graag een snelle start willen maken in hun carrière.

Meer weten?

Bekijk dan hieronder het recruitmentfilmpje dat verder ingaat op dit interessante vakgebied:

Contactinformatie:

Branche: Consultancy & IT
Bedrijfsnaam: Accenture
Afdeling: Recruitment
Adres: Gustav Mahlerplein 90, 1082 MA Amsterdam
Telefoon: (020) 493 8383
E-mail: jobs.nl@accenture.com
Website: http://www.accenture.nl/carriere
Mission statement: Klanten helpen high-performance bedrijven en overheidsinstellingen te worden.