Soulve Innovations

Soulve-Logo-2018_580_270

Soulve Innovations

Ben je (bijna) afgestuurd en zoek je een baan bij een jong en groeiend bedrijf dat digitale producten ontwikkelt voor betere zorg? Dan is Soulve Innovations de perfecte plek voor jou!

Soulve Innovations

Soulve Innovations is zeven jaar geleden begonnen als adviesbureau. De afgelopen vier jaar is Soulve Innovations zich gaan focussen op digitale apps en producten. Het belangrijkste product van Soulve Innovations is de MediMapp.
De missie van Soulve is dat iedere patiënt de best mogelijke zorg ontvangt en ervaart. Onze visie hierbij is dat de patiënt en alle betrokken zorgverleners verbonden worden in één integraal zorgtraject met één zorgbeeld. Om dit te bereiken hebben we MediMapp ontwikkelt die bij al meerdere grote zorginstellingen in Nederland actief gebruikt wordt.

MediMapp

Vaak is het voor patiënten en zorgverleners nu onvoldoende duidelijk wat er allemaal speelt. Dit moet vaak zelf opgezocht worden uit allerlei verschillende systemen, portalen en apps. Wij streven ernaar dat iedereen direct een compleet beeld kan zien van iemands zorg om zo optimaal hieraan te kunnen bijdragen. In MediMapp komt alle informatie over de zorg van een patiënt samen. Zo hebben zorgverleners altijd een totaaloverzicht van de geboden zorg. Patiënten ontvangen de informatie over hun behandeling(en) gedoseerd. Op het moment dat het voor hen relevant is. Hierdoor houden zij grip op hun eigen zorgtraject en zijn zij beter voorbereid op wat komen gaat. De patiënt is hierdoor beter in staat om mee te beslissen over zijn/haar behandeling.

Meer weten over de MediMapp? Bekijk dan het onderstaande filmpje:

Kernwaarden

Binnen Soulve Innovations staan de kernwaarden impact, groeien, verbinding en lef centraal. Een enthousiast team werkt dagelijks aan het verbeteren van de zorg. Het afgelopen jaar is Soulve Innovations gegroeid van 5 naar 20 medewerkers en we verwachten dit de komende jaren verder uit te bouwen.

Lijkt het jou tof om bij Soulve Innovations aan de slag te gaan als junior adviseur of developer? Kijk op onze site voor meer informatie of neem contact op met info@soulve.nu (030 – 753 14 86).

Link