Roland Berger

 

RolandBerger_logo_2017

Meld je nu aan voor business course The Bid! Klik hier voor meer info.

Ondernemend strategiehuis

Roland Berger is een internationaal strategisch adviesbureau. De firma behoort tot de top-3 van strategieadviseurs in Europa, wereldwijd tot de top-5. Er werken circa 2400 consultants in 50 kantoren verspreid over 34 landen. Wij helpen ondernemers de economie van de 21e eeuw vorm te geven. Wij ondersteunen onze klanten bij het realiseren van snelle en stabiele groei. Wij zijn zelf ondernemers en begrijpen onze klanten. Hun uitdagingen maken wij tot de onze, en we leveren altijd een implementeerbaar resultaat. Dat zie je terug in onze waarden: Ondernemerschap, Empathie en Excellentie. Daarmee creëren we waarde op een duurzame en meetbare wijze.

Onze mensen

Ondernemerschap is een attitude. Goede strategy consultants zijn meer dan slimme analisten en strategen; zij overtuigen op inhoud, creativiteit en persoonlijkheid. Onze consultants hebben uitstekende resultaten behaald op de universiteit en hebben naast hun studie veel activiteiten ondernomen. Onze cultuur staat bekend als energiek, collegiaal, ondernemend, professioneel en scherp.

[vimeo 232631025] Internship | Roland Berger The Netherlands from Roland Berger the Netherlands on Vimeo.

Jouw carrière

Vanaf de eerste dag werk je aan strategische projecten voor, en mét, klanten in diverse industrieën. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden en we verwachten dat je jezelf continu blijft ontwikkelen. We bieden je een intellectueel stimulerende werkomgeving in een snel groeiende onderneming. Met je Master-titel op zak start je je carrière als Junior Consultant. Ben je nog niet helemaal afgestudeerd? Dan is een meewerkstage van 3 maanden wellicht de beste optie om aan het vak te proeven.

Vacatures

Vacatures geupdate: 16-01-2019

[vimeo 259116927] The Roland Berger Gap Year | Roland Berger The Netherlands from Roland Berger the Netherlands on Vimeo.

Events

Business Course – The Bid

[vimeo 326594055]

Strategy consultancy met een ondernemende mindset, dat is waar Roland Berger voor staat. Tijdens onze business course The Bid ervaar jij hoe wij werken. We geven je een inkijk in een van de spannendste en meest uitdagende onderhandelingstrajecten uit de automotive industrie. Ontwikkel een heldere strategie, vertaal dit in een overtuigend bod, onderhandel en sluit de winnende deal! The Bid is het ideale evenement om diepgaand kennis te maken met strategie consultancy en Roland Berger. En dat allemaal in de prachtige omgeving waar het project daadwerkelijk plaatsvond.

  • Wie: WO studenten in de laatste fase van hun studie (maximaal 2 jaar voor afstuderen)
  • Wanneer: Van woensdag 22 mei 9.00 uur tot zaterdag 25 mei 12.00 uur
  • Waar: Ons kantoor aan de Zuidas te Amsterdam en een Limburgs kasteel
  • Lees hier meer over the Bid en over de ervaringen van Niki Kunst en Sierk Wiegers en meld je vóór 29 april aan.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk op join.rolandberger.nl

Voor vragen kun je contact opnemen met: Eva van der Laan – eva.vanderlaan@rolandberger.com of via 020-7960622.