Carrièremaand

Sinds 2010 organiseert Helix ieder jaar een Carrièremaand voor alle studenten NW&I, IS en SBI. In de maand maart kunnen studenten zich voorbereiden op hun toekomst en carrière. Hiervoor zijn in de afgelopen jaren verschillende activiteiten georganiseerd waar bedrijven langskomen voor workshops, lunchlezingen en inhousedagen. We openen de Carrièremaand met een spectaculaire bedrijvenmarkt in het Academiegebouw te Utrecht. Op dit Openingsevent is iedereen welkom die iets met onze opleiding te maken heeft: studenten, alumni, docenten en donateurs en sponsoren van Helix. Dit is een ideaal moment om tussen alle bedrijvenstands door te lopen en laagdrempelig een praatje te maken met recruiters!

Dit jaar staat de Carrièremaand in het teken van de ‘Chain of Innovation’, ofwel de weg die een innovatie aflegt van idee naar veelgebruikt product. Voor alle studenten NW&I, IS en SBI komt er dus een erg interessante maand aan waarin je veel te weten kan komen over je carrièremogelijkheden, een interessante case kunt behandelen of je vaardigheden kan verbeteren met een training/workshop. Houd de Helixsite in de gaten voor updates over de Carrièremaand 2019!

Voor bedrijven

Bent u geïnteresseerd in een stand tijdens het Openingsevent en / of een ander interactiemoment met onze leden? Helix biedt diverse mogelijkheden om uw bedrijf meer exposure te geven. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met de commissaris extern via een e-mail naar extern@nwsvhelix.nl, of telefonisch via 030 253 6984, t.a.v. Wouter Westerdijk.