EnergiePartners

logo_full-color-versie_800x56

“De unieke combinatie tussen duurzaamheid en data, actie en inzicht”

Ben jij ook benieuwd waar je nou terecht kan komen na NWI of een van haar masters? EnergiePartners is het schoolvoorbeeld van een bedrijf waar innovatie en de track Energie & Transport worden gecombineerd in de praktijk.

Dat duurzaamheid een steeds belangrijk thema is, is geen verrassing. Recente publicaties hebben uitgewezen dat Nederland de doelstellingen in het Klimaatakkoord van 100 PJ energiebesparing niet gaan halen, maar blijft steken op 75 PJ. Er is dus steeds meer aandacht voor de energie transitie, en er moet wat ingehaald worden. Steeds meer publieke en private partijen gaan een rol spelen in deze transitie. Deze markt is op het moment dan ook een van de meest interessante snijvlakken van innovatie en wet- en regelgeving.

Een veelbesproken concept is de Trias Energetica. Eerst moet er energie bespaard worden, dan moet energie duurzaam opgewekt worden en wat er nog aan fossiele brandstoffen gebruikt moet worden, moet zo efficiënt mogelijk.

Die eerste stap is waar wij ons als EnergiePartners vooral mee bezig houden. Wij zijn de ontwikkelaar van de Energieplanner, dé online energiebesparingstool waar energiemonitoring en -advies worden gecombineerd. Wij geloven dat inzicht bij ondernemers aanzet tot actie en dat verbruiksdata daarom onmisbaar is. Met het groeiende aantal bedrijven dat de Energieplanner gebruikt, blijft ook de hoeveelheid data toenemen, wat ons steeds nieuwe mogelijkheden biedt.

Meer weten over onze werkwijze in de praktijk? Kijk het filmpje hieronder:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=rUDMsvedowo]

Energiepartners is een jong bedrijf wat open staat voor verandering en zich in een snel ontwikkelende markt bevindt. Er wordt geluisterd naar ideeën van werknemers en iedereen streeft gepassioneerd hetzelfde doel na. Wil jij meer te weten komen over Energiepartners of ben jij geïnteresseerd om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan een mail naar info@energiepartners.com of bel naar 030-2074070.