Het team

Janine Noordam - Projectleider

Janine Noordam – Projectleider
Janine is een derdejaars bachelorstudent Natuurwetenschap en innovatiemanagement. Zij volgt binnen deze studie de track ‘Energie en Transport’, volgt een minor in Bestuur- en Organisatiewetenschappen en heeft vorig jaar deelgenomen aan de Opleidingscommissie van de studie. Deze achtergrond heeft gezorgd voor goede bestuurlijke kwaliteiten en een sterk analytisch denkniveau. Daardoor is zij geschikt als projectleider van Helix Consulting.

E-mail – j.noordam@helix-consulting.nl
LinkedIn – www.linkedin.com/in/janine-noordam

 

Ben Bresser - Projectleider

Ben Bresser – Projectleider
Ben studeert Natuurwetenschap en innovatiemanagement aan de Universiteit Utrecht en zit nu in zijn derde jaar. Binnen de opleiding doorloopt hij de ‘Life Sciences’ track. Buiten de studie is hij veel bezig met het organiseren van activiteiten waaronder een symposium. Door zijn gedrevenheid en visie op de toekomst is Ben een goede aanwinst voor Helix Consulting.

E-mail – b.bresser@helix-consulting.nl
LinkedIn – www.linkedin.com/in/benbresser

 

Sander van de Wijngaert - Projectleider

Sander van de Wijngaert – Projectleider
Sander zit momenteel in de eindfase van zijn bachelor Natuurwetenschap en innovatiemanagement en volgt binnen deze studie de ‘Energie en Transport’ track. Tijdens zijn studieloopbaan heeft Sander meerdere evenementen georganiseerd waaronder een introductieweek en symposium. Naast Sander zijn enthousiasme om evenementen te organiseren is hij aanmoedigend, zorgt voor een goede sfeer binnen projectteams en kijkt kritisch naar vraagstukken. Deze kwaliteiten maken hem geschikt als projectleider bij Helix Consulting.

E-mail – s.b.vandewijngaert@helix-consulting.nl
LinkedIn – www.linkedin.com/in/svdwijngaert

 

Mark Sprenger - Projectleider

Mark Sprenger – Projectleider
Mark heeft de bachelor Natuurwetenschap en innovatiemanagement (NW&I) afgerond en is nu een master student Energy Science. Binnen de bachelor NWI heeft hij de track ‘Energie en Transport’ gevolgd en daarnaast een minor Natuurkunde afgerond. Tijdens zijn bestuursjaar bij NWSV Helix heeft Mark veel ervaring opgedaan op het gebied van acquisitie. Buiten de kennis die hij hier heeft opgedaan is Mark leergierig, scherp en doortastend. Deze ervaringen en vaardigheden kan Mark goed toepassen als projectleider bij Helix Consulting.

E-mail – m.p.sprenger@helix-consulting.nl
LinkedIn – www.linkedin.com/in/mpsprenger

 

Erik Schuurmans - Projectleider

Erik Schuurmans – Projectleider
LinkedIn – www.linkedin.com/in/erik-schuurmans

Simon baks - Consultant

Simon Baks – Consultant

LinkedIn – www.linkedin.com/in/simon-baks

 

Kelsi Hendriks - Consultant

Kelsi Hendriks – Consultant
LinkedIn – www.linkedin.com/in/kelsi-hendriks-247b68120

 

Melvin van der Mark - Consultant

Melvin van der Mark – Consultant
LinkedIn – www.linkedin.com/in/melvinvandermark

 

Rose Mary Hulscher - Consultant

Rose Mary Hulscher – Consultant
LinkedIn – www.linkedin.com/in/rose-mary-hulscher-b78799b9/