Over ons

Helix Consulting is een consultancy bedrijf opgericht en gerund door studenten van de studievereniging NWSV Helix. Deze studievereniging is gekoppeld aan de volgende studies van de Universiteit Utrecht: de bachelor Natuurwetenschap en innovatiemanagement (NW&I), de master Innovation Sciences en de master Sustainable Business and Innovation. Deze actieve studievereniging met ruim 600 leden richt zich zowel op studie gerelateerde activiteiten, zoals een innovatiesymposium, als ontspannende activiteiten, zoals een wintersport- en zomervakantie.

Onze studies leren studenten innovatie toe te passen in verschillende situaties en te combineren met andere vakgebieden om op deze manier tot de beste oplossingen te komen. Zo heeft de bachelor NW&I twee bèta richtingen, Life Sciences en Energie & Transport, en verdiepen onze studenten zich tevens in andere vakgebieden zoals ICT, financiën, ondernemerschap en duurzaamheid. Hierdoor heeft iedere student kennis over zijn of haar eigen interesses.

60% van deze studenten gaat na hun studie aan de slag in de consultancy. Onze studenten hebben veel ervaring met het toepassen van hun kennis op fictieve cases, maar zij missen de praktijkervaring en het contact met bestaande bedrijven, met bestaande problemen. Helix Consulting biedt u daarom gemotiveerde en zorgvuldig geselecteerde studenten, die u met hun frisse blik kunnen voorzien van oplossingen en ideeën van hoge kwaliteit.

Bij Helix Consulting kunt u terecht met complexe vraagstukken over vernieuwing en innovatie. Wij gaan voor u opzoek naar de meest ambitieuze en getalenteerde studenten op het gebied van Innovatiewetenschappen. Hieruit maken wij een geschikte selectie van specialismen om uw vraagstukken op te lossen.

Mocht uw bedrijf interesse hebben in de diensten van Helix Consulting, dan kunt u ons bereiken via info@helix-consulting.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.