Portfolio

PalmSens foto
PalmSens

PalmSens is high-tech bedrijf dat instrumenten levert waarmee elektrochemische sensoren ontwikkeld kunnen worden. Helix Consulting heeft middels een publicatie-, patentanalyse én netwerkanalyse de specifieke, wereldwijde klanten in kaart gebracht.

easypath

Easypath

Easypath is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en aanbrengen van betonnen fietspad elementen. Helix Consulting heeft onderzoek gedaan naar de potentiële markt voor verwarmde fietspaden.

 

minddistrict

Minddistrict

Minddistrict biedt een eHealth platform aan waarin behandelaren, uit voornamelijk GGZ instellingen, een deel van hun therapie online kunnen aanbieden. Helix Consulting heeft middels het op verschillende manieren analyseren van het platform behoeftes van klanten geïdentificeerd.

ergocare vennik

Ergocare Vennik

Ergocare is een bedrijf dat zich richt op leveren, monteren en onderhouden van plafondliftsystemen. Helix Consulting heeft een marktonderzoek uitgevoerd naar alternatieve financieringsmogelijkheden voor een tilsysteem, en mogelijke aanschafbarrières geïdentificeerd.

coolfinity

Coolfinity (voormalig Icebank Cooler)

Coolfinity wilt naast de frisdrankmarkt de medische ijskastenmarkt betreden door middel van het aanbieden van duurzame ijskasten.  Om te kijken hoe dit product op een effectieve wijze op de markt kan worden gezet, heeft Helix Consulting onder andere een concurrentie- en marktanalyse uitgevoerd.