Bachelor

Bachelor 2023 – 2024

Bachelor 2023 – 2024

De introductieweek van de bachelor Natuurwetenschap en innovatiemanagement kan erg makkelijk beschreven worden, namelijk legendarisch en onvergetelijk. Elke Helixiaan kan zich deze week vol enthousiasme en gezelligheid tot in de details herinneren. Hieronder een kort overzicht van de week.

Op Maandagochtend 4 september wordt de introductieweek geopend door de IC. Hierna ga je kennismaken met zowel de intropapa’s en mama’s als de studievereniging Helix. Ook vindt er een ICT practicum plaats. Hiervoor is het verplicht dat je je laptop meeneemt. In de middag is er een programma waarbij je je nieuwe medestudenten leert kennen. Wanneer je staat ingeschreven voor de introductieweek ben je door de introductiecommissie ingedeeld in een groep. Je groepsgenoten en andere eerstejaars leer je met kennismakingsspellen in de middag beter kennen. Deze dag sluiten we af met een gezellige BBQ.

Op Dinsdag 5 september starten we met een praatje van de studieadviseurs van de opleiding. Vervolgens gaat iedereen op een excursie naar een aan de studie gerelateerd bedrijf. Ook vindt de commissiemarkt plaats. Hierbij krijg je de kans om alle leuke commissies binnen Helix te leren kennen en je eventueel zelfs in te schrijven. De dag wordt afgesloten met een avondactiviteit.

Op woensdag 6 september vindt in de ochtend het eerste hoorcollege van de week plaats. Daarna is er een programma waar je samen met je mentorgroepje kennis gaat maken met Utrecht. In de avond is er een niet te missen fysieke activiteit!

Donderdag 7 september vindt het tweede college van de week plaats. Na dit college vertrekken we naar de kamplocatie, waar we tot zondagmiddag zullen verblijven. Gedurende deze dagen op kamp ga je je medestudenten nog beter leren kennen door middel van gezellige activiteiten in en rond de locatie. Het exacte programma voor het kamp is nog geheim, maar we kunnen je zeker een geweldig weekend garanderen!

Meer informatie over de week zelf, alsmede over het inschrijven voor de introductieweek, studievereniging Helix en het bestellen van boeken is opgestuurd via de post en e-mail. Ook voor het begin van de introductieweek zal je op de hoogte worden gehouden van de week. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je terecht bij introductienwi@gmail.com.

Wij hopen dat je net zo enthousiast bent als wij! We kijken ernaar uit je te ontmoeten in de week van 4 september tot en met 10 september.

Groetjes,

De IntroductieCommissie 2023

Klik hier om je in te schrijven!

Master

Prospective masters’ student? Click here for information about the master introduction!