Bachelor

Bachelor 2021 – 2022

Kan jij niet wachten om Utrecht, Helix en je jaargenoten beter te leren kennen? Schrijf je dan nu in voor de introductieweek!

De introductieweek van de bachelor Natuurwetenschap en innovatiemanagement kan erg makkelijk beschreven worden, namelijk legendarisch en onvergetelijk. Elke Helixiaan kan zich deze week vol van enthousiasme en gezelligheid tot in de details herinneren. Vanwege de maatregelen van de overheid en de universiteit vindt de introductie anders plaats dan normaal, maar wordt de introductie niet minder onvergetelijk! Hieronder een kort overzicht van de week*:

We beginnen maandag 6 september met een fysiek introductiepraatje van onder andere de decaan en de studievereniging Helix. Dit is verplicht en duurt van 11:00 tot 12:45 uur (onder voorbehoud). Vervolgens is er een uitleg vanuit de introductiecommissie over hoe de rest van de week eruitziet. Wanneer je bent ingeschreven voor de introductieweek ben je door de introductiecommissie ingedeeld in een van de groepen. Je mede groepsgenoten en eerstejaars leer je met kennismakingsspellen in de middag beter kennen. Deze dag sluiten we af met een mega gezellige BBQ (onder voorbehoud). 

Op de dinsdag 7 september starten we met een praatje van de studieadviseurs van de opleiding. Dit duurt van ongeveer 11:00 tot 12:45 uur. Deze activiteit is voor iedereen verplicht. In de middag is een bedrijvenmiddag en vindt de commissiemarkt plaats. Hierbij krijg je de kans om alle leuke commissies binnen Helix te leren kennen en je eventueel zelfs in te schrijven. De dag wordt afgesloten met een avondactiviteit. 

Op de woensdag 8 september staat jullie eerste college gepland! Je wordt die ochtend verwend met een college Introductie Technologie en Innovatie om 09:00 uur. Dit is ook voor iedereen verplicht. Vervolgens spelen we een bondingsspel en is er in de avond een niet te missen fysieke activiteit! 

De donderdag 9 september beginnen jullie met een heerlijke brakke lunch, waarna jullie rustig door kunnen gaan naar wiskunde hoorcollege en werkcollege van 13:15 tot ca 17:00 uur. In de avond is een, geheime en mega leuke, online-activiteit.

Tot slot beginnen we op vrijdag 10 september de middag met levend ganzenbord. Na een leuke middag met je mede eerstejaars en groepsgenoten is er op vrijdag namiddag ook nog de kans om door te stromen naar de vrijdag middag parkborrel.

Wij hopen dat je net zo enthousiast bent als wij! We kijken ernaar uit je te ontmoeten in de week van 6 september tot 10 september. 

Groetjes,
De IntroductieCommissie 2021

* Wegens de maatregelen van de overheid en de uitdagingen die dit met zich meebrengt, is het programma nog onder voorbehoud. Er kan dus nog geschoven worden in het programma. Eventuele wijzigingen worden via e-mail, de sociale mediakanalen van NWSV Helix en deze websitepagina gecommuniceerd.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je terecht bij introductienwi@gmail.com

Via deze link kun je je inschrijven voor de introductieweek.

Master

Prospective masters’ student? Click here for information about the master introduction!