Meteen naar de inhoud

Vertrouwenscontactpersonen Helix

In 2022-2023 zijn er twee vertrouwenscontactpersonen, Victor Gaal en Sophie Boersma. Een vertrouwenscontactpersoon is het eerste aanspreekpunt binnen de vereniging als je te maken hebt (gehad) met grensoverschrijdend gedrag of als je je mentaal niet goed voelt. Ze bieden een luisterend oor en verwijzen, indien gewenst, door naar een hulpverlener. Een vertrouwenspersoon is een gespecialiseerd persoon binnen de Universiteit Utrecht. Deze is getraind om inhoudelijke begeleiding te bieden aan de melder. Je kan contact opnemen met vertrouwenscontactpersoon Victor door te mailen naar: vcphelix.a@gmail.com. Je kan contact opnemen met vertrouwenscontactpersoon Sophie door te mailen naar: vcphelix.b@gmail.com. Alleen de vertrouwenscontactpersonen hebben toegang tot de mail. Daarnaast hebben de vertrouwenscontactpersonen een cursus gevolgd bij Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Hieronder stellen de vertrouwenscontactpersonen zich voor.

Lieve Helixianen,

Voor wie mij nog niet kent: hi! Ik ben Sophie, 20 jaar oud en inmiddels 3ejaars student van Nw&I. Ik ben altijd in voor een praatje en hou mezelf graag bezig met vrienden, voetbal en uitgaan. Ook ben ik aankomend jaar jullie nieuwe vertrouwenscontactpersoon!

Jullie kunnen zowel voor een gezellig praatje als voor serieuzere zaken bij mij terecht. Dit mag gaan over allerlei verschillende situaties. Samen proberen we dan een passende oplossing te vinden voor wat je bezig houdt. Ik ben bereikbaar via: vcphelix.b@gmail.com

Dag Helixianen,

Misschien ken je me en zo niet: ik ben Victor, 22 jaar oud en ondertussen heb ik NWI achter me gelaten om mij bezig te houden met de master Energy Science. Gelukkig ben ik ondanks dat met een zekere regelmaat nog te vinden op de kamer. Daarnaast ben ik aankomend jaar samen met Sophie jullie vertrouwenscontactpersoon!

Jullie kunnen mij bereiken voor een gezellige babbel, voor een goed gesprek of wanneer je met iets zit, voor een serieus gesprek. Samen kunnen we in een gesprek kijken naar een oplossing mocht je ergens mee zitten. Ik ben bereikbaar via: vcphelix.a@gmail.com

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!