Meteen naar de inhoud

Gastronomisch Genootschap Dionysos

Het Gastronomisch Genootschap Dionysos is opgericht door Patrique Zaman, Suzanne Moll, Jade Oudejans, Erik Westerduin en Maarten Cuijpers voor de ALV van 10 juni 2008. Op de ALV is dit dispuut officieel ingehamerd. Dit dispuut is opgericht om het culinaire gehalte van Helix te verrijzen. Hierbij is het doel om op meerdere activiteiten maaltijden te faciliteren. Daarnaast is het doel ook om maatschappelijk meer bij te dragen vanuit Helix.

Het dispuut is op een gegeven moment in het verleden gestopt met nieuwe leden werven. Er is door het toenmalig bestuur besloten om het dispuut los te koppelen van Helix.

Het idee van een gastronomisch dispuut viel in 2022 weer in de smaak bij zes Helixianen en op de ALV van 7 juni 2022 is het dispuut opnieuw ingehamerd.
De nieuwe en oude leden van Dionysos komen nog regelmatig samen om tot in de kleine uurtjes te genieten van uitgebreide diners. Waar het dispuut vroeger weinig nieuwe leden vroeg is het hernieuwde deel van plan jaarlijks nieuwe aanwas toe te voegen binnen de gelederen.

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!