Meteen naar de inhoud

Achmea

Home - Achmea

Maak veel impact bij Achmea 

Bij Achmea (en onze merken Centraal Beheer, Interpolis en Zilveren Kruis) ben je niet zomaar een data-engineer, digital marketeer, IT’er, zorginkoper óf financial. Je bent in eerste plaats iemand die werkt aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Iemand die vooroploopt in het vakgebied en talent inzet voor een samenleving waarin iedereen meedoet en plezierig én gezond met elkaar leeft. Duurzaam Samen Leven noemen wij dat.   

Samen lossen wij grote maatschappelijke vraagstukken op    
Al sinds 1811 zijn we er voor mensen op de momenten dat het er écht toe doet; bij een woningbrand, een auto-ongeluk óf een cybercrime aanval. Zorgen we er samen voor dat het leven door kan gaan. 

Maar daarnaast zien we grote maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid, wonen & werken, mobiliteit en inkomen. Handen uit de mouwen, zeggen wij! Want als grote financiële dienstverlener met ruim 10 miljoen klanten vinden wij dat wij een rol hebben in het oplossen hiervan. Dus pakken we die ook. Samen met onze klanten, partners en 14.000 collega’s.  

Kom vooroplopen! 

In de praktijk betekent dat samen met de beste experts schaven aan risicomodellen, meewerken aan zorginnovaties, diensten ontwikkelen die huizen verduurzamen, apps bouwen die mobielvrij fietsen én autorijden stimuleren óf marketinguitingen bedenken die bij miljoenen mensen blijven hangen. Kortom: bij Achmea maak je flink wat impact. 

En dat allemaal in een ambitieuze omgeving waar we elkaar inspireren, vernieuwing omarmen, blijven leren en experimenteren.

Kom ook veel impact maken 
Wil jij vanuit jouw talent bijdragen aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen? Bekijk onze vacatures en solliciteer. 

Vragen? Neem contact op met Young Talent Recruiter Milena: T0613500219

1 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!