AT Osborne

Over ons

Van advies tot uitvoering: de 150 professionals van AT Osborne zijn op hun best bij complexe opgaven met veel belanghebbenden. Wij kennen de betrokken partijen en verbinden hen met elkaar. Wij benutten onze ervaring, multidisciplinaire deskundigheid en intrinsieke motivatie om het resultaat te bereiken waar de maatschappij nu en in de toekomst het meeste aan heeft.

Duurzaamheid

We werken vanuit een duurzaam rijksmonument, ons kantoor is het eerste duurzaam gerenoveerde rijksmonument in Nederland. Als gebruiker én adviseur creëerden wij een nieuwe toekomst voor een eeuwenoud pand. Van energielabel G naar C brachten wij 10 jaar terug al in de praktijk. Al ons meubilair is Cradle to Cradle en onze thee en koffie zijn ‘eerlijk’. We verduurzamen doorlopend onze mobiliteit. Alle medewerkers hebben eenvoudig toegang tot het OV. Als medewerkers kiezen voor een leaseauto, is deze elektrisch. Bovenal willen we het positieve van thuiswerken optimaal benutten. Wij investeren volop in digitale hulpmiddelen om onnodige kilometers te voorkomen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Een steentje bijdragen aan een leefbare maatschappij. Het ligt vaak al besloten in de aard van de activiteiten van AT Osborne, voor veelal publieke opdrachtgevers. Maar de drang om impact te hebben zit vooral in de genen van de medewerkers die deze projecten dragen.

Organisatie

De inrichting van de leefomgeving is van invloed op het welzijn van de mens. Bij AT Osborne dragen we hier sinds 1967 aan bij met duurzame oplossingen voor complexe vraagstukken. Voor elk ruimtelijk vraagstuk – weten wij uit ervaring – is een oplossing. In ons multidisciplinaire bureau bekijken we de zaken vanuit alle perspectieven.