FULLTIME STARTERSFUNCTIE

HEALTH INNOVATOR

MedScaler - Scaling MedTech and health Innovation to the Netherlands and Europe

Een eHealth applicatie met een mobiele blaastest op basis van artificial intelligence, die de kans op terugval bij alcoholverslaving verkleint. Een dataplatform dat clinical decisionmaking voor Parkinsonpatiënten ondersteunt. Een innovatieve balanstrainer die ouderen sneller laat revalideren en het valrisico verkleint. Het zijn slechts een paar voorbeelden van de innovaties die wij dagelijks tegenkomen. Wil jij ook ervaren hoe je als health innovator in hoog tempo complexe zorginnovatie vraagstukken oplost? Wil je je kennis over het Nederlandse zorgstelsel vergoten? Ben je benieuwd hoe het is om in een jong, ambitieus team te werken, waar je veel eigen verantwoordelijkheid draagt en echt impact hebt? Dan ben je bij MedScaler op de juiste plek. Wij helpen bedrijven wereldwijd met marktverkenningen, het vinden van groeikapitaal en de implementatie van nieuwe Medtech en eHealth innovaties in de Nederlandse- en Europese markt.

Werken bij MedScaler betekent dat je deel uitmaakt van een groep jonge, ambitieuze, en gezellige collega’s. Ons team vindt het belangrijk om samen met elkaar en de klant naar een eindresultaat toe te werken. In deze uitdagende startersfunctie krijg je de unieke kans om als health innovator aan de slag te gaan met een echt project, met veel eigen verantwoordelijkheid. Je doet deskresearch, neemt deel aan strategiesessies en legt contact met zorgorganisaties om informatie op te halen. Jij wordt expert in zorginnovatie. ‘Training on the job’ is bij ons heel belangrijk. Zo zet je niet alleen je analytische skills, maar ook je soft skills in. Er is altijd ruimte voor vernieuwende ideeën. Persoonlijke initiatieven op dit gebied waarderen we en stimuleren we graag.

Jij voelt je helemaal thuis in een open werksfeer waar geen 9-tot-5 mentaliteit heerst. Je leert snel, hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en bent een gedreven onderzoeker. Wat breng je mee?

 • Je bent geïnteresseerd in zorginnovatie en hebt een relevante Master behaald op WO-niveau (bvb. Health Care Management, Health Economics, Health Sciences, HEPL, MPA, Geneeskunde);
 • Je bent analytisch sterk en snel in staat om nieuwe informatie tot je te nemen;
 • Je bent accuraat en goed georganiseerd;
 • Je bent zelfstandig, oplossingsgericht en niet bang om initiatief te nemen.
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels;
 • Je hebt bovengemiddelde studieresultaten en een sterk CV.

Dit bieden wij jou:

 • Een toffe werkplek in een jonge, ambitieus startup team in hartje Rotterdam;
 • De kans om meer te leren over de Nederlandse zorg en de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorginnovatie;
 • Goede support en een steile leercurve;
 • Een informele werksfeer, events, borrels en sociale activiteiten;
 • Een “traineeperiode” van 6 maanden met intensieve begeleiding. Bij positieve beoordeling een aanbod voor een jaarcontract met een goed salaris;
 • 8% vakantietoeslag en 30 vakantiedagen;
 • Bonusregeling;
 • Thuiswerkvergoeding

Is dit jouw nieuwe uitdaging? Go for it!

Ben je enthousiast? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan door je cv, motivatiebrief en cijferlijst(en) te uploaden in ons sollicitatieformulier. Voor vragen, het plannen van een afspraak of een kop koffie kun je ons een WhatsApp bericht sturen via: +31 (0)85 1300 820.

Let op: sollicitaties die niet via het sollicitatieformulier worden geüpload, nemen wij niet in behandeling.