INNAX

Beste bijna-afgestudeerden van studievereniging Helix,

Ben jij klaar om een impact te maken op de verduurzaming van Nederland? Sta je te popelen om duurzame energie betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!

Word Junior Projectleider Duurzame Energie bij INNAX Solar Team en maak deel uit van een gepassioneerd team dat zich inzet voor de installatie van collectieve zonnepanelen op daken van woningcorporaties en zonnevelden. Via lokale energiecoöperaties leveren we duurzame energie aan huurders in de sociale woningbouw, waardoor jij direct bijdraagt aan de sociale verduurzaming van Nederland.

Als Junior Projectleider werk je samen met ervaren projectleiders aan diverse projecten, van onderzoek en ontwerp tot realisatie en oplevering. Je ondersteunt op technisch, administratief en organisatorisch vlak en krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen tot een zelfstandige projectleider in de energietransitie. Binnen ons dynamische team krijg je volop de ruimte om te groeien en je expertise uit te breiden.

Als jij communicatief vaardig bent, graag samenwerkt, goed kunt plannen en organiseren, proactief en leergierig bent én een passie hebt voor techniek en duurzaamheid, dan zijn wij op zoek naar jou! Deze functie biedt de mogelijkheid om door te groeien naar een zelfstandige projectleider, waarbij je een cruciale rol speelt in de verdere verduurzaming van onze samenleving. Óf een andere functie binnen ons bedrijf, want er is genoeg te doen!

Klaar om jouw carrière te starten in de wereld van duurzame energie en projectmanagement? Solliciteer nu en maak het verschil!

Met duurzame groeten, Het INNAX Solar Team