Vacature Junior Business Analyst

De brug die bedrijfsprocessen en IT met elkaar verbindt. Die ben jij als junior business analyst. Maar goed, dan kun je natuurlijk nog steeds honderdduizend kanten op. Weet jij al helemaal waar jouw ambities liggen? Of ben je juist heel nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden? In beide gevallen heten we je van harte welkom bij Capgemini. Een wereld vol kansen ligt aan je voeten. Laten we die samen verzilveren!

Jouw job in één alinea

Om te verbeteren, kansen te grijpen en efficiënter te werken is inzicht hebben in je bedrijfsprocessen essentieel. Voor grote bedrijven of overheden is dit niet altijd even makkelijk. Als junior business analyst help jij – in het begin vaak samen met een ervaren collega – organisaties op weg met jouw inhoudelijke kennis van zowel bedrijfsprocessen als IT. Je voert businessanalyses uit waarbij je de verwachtingen en eisen van de klanten naar concrete oplossingen vertaalt. Daarbij breng je ook een advies uit en geef je vorm aan de transitie die bij de gekozen oplossing hoort. Zo lever jij een impactvolle bijdrage aan de verbetering van hun dienstverlening. 

Je thuisbasis bij Capgemini

Laten we beginnen met te zeggen dat alle collega’s in binnen- en buitenland slechts één belletje of berichtje van je verwijderd zijn. Yep, echt waar, alle 270.000! Maar een iets kleinere thuishaven waar je je collega’s echt kent is natuurlijk ook wel fijn. En, lucky you: jij hebt er twee. De ene is je practice, waarin je met diverse digital specialisten samen voor klanten in een bepaald marktsegment werkt. En de andere is onze unieke community van business analysts. Want samen optrekken met je peers is dé sleutel om jouw ster te laten rijzen. Als business analyst, maar misschien ook wel als spelletjeskoning(in) of quizkampioen. Naast opleidingen volgen en kennissessies bijwonen (of zelf organiseren!), kun je namelijk elke week wel aansluiten bij de vele gezellige events.

Benefits

• Cold feet? Kennen we niet. Bij ons krijg je direct een vast contract.

• Volop trainings- en opleidingsmogelijkheden zonder enige verplichtingen, bijvoorbeeld via onze Academy.

• Een goed gevulde koffer met vakantiegeld én genoeg tijd (26 dagen) om het uit te geven. Zin in een extra lange vakantie? Koop dan dagen bij.

• Een premievrij pensioen.

• Happy hybride werken met onze connectiviteitsvergoeding.

• Je eerste levensbehoefte als professional: een snelle laptop en een simkaart die je ook privé mag gebruiken.

• Altijd lekker onderweg met je leaseauto of NS-businesscard. Of kies voor uitbetaling van je mobiliteitsvergoeding.

• En uiteraard een passend startsalaris en persoonlijk groeipad. Alles over onze arbeidsvoorwaarden

Waarom past deze vacature bij jou?

Omdat je met jouw scherpe blik en oplossingsgerichtheid richting weet te geven aan verandering. Je houdt van uitdaging, bent nieuwsgierig en kunt complexe vragen goed analyseren. En je kunt je goed inleven in verschillende werelden. Een IT-developer voelt zich door jou begrepen, maar je kunt ook kritische vragen stellen aan de business. 

Daarnaast heb je:

• Een hbo- of wo-diploma in bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica of business en IT.

• Affiniteit met innovatie en IT (requirements management, informatieanalyse, functioneel ontwerp of data-analyse). Graag lezen we hier meer over in je motivatie. Benoem bijvoorbeeld projecten die je voor je studie of als hobby hebt uitgevoerd.

• Goede beheersing van het Nederlands en Engels vanwege het internationale karakter van onze klanten.

Heb je nu al interesse een van de volgende marktsegmenten? Geef dit dan aan in je motivatie, zodat we straks echt een goede match kunnen maken.

• Public services.

• Public security.

• Financial services.

• Consumer products & retail.

• Energy & utilities.

• Hightech & manufacturing.

• Travel & services.

• Industry en utilities.

Impact maken kan bij ons in verschillende rollen. Heb jij veel in je mars maar is dit net niet de juiste vacature voor jou? Kijk dan ook eens bij de rest van ons aanbod. 

Werken bij Capgemini

Get the future you want. Die belofte doen wij aan jou. Dat begint al op dag één. Met een goede onboarding en gestructureerde en transparante groeipaden. Maar ook: volop mogelijkheden om daarvan af te wijken, zelf te pionieren en je eigen weg te kiezen. Daarbij kun je van onze kant rekenen op grenzeloos vertrouwen én collegiale support. Werken bij Capgemini betekent ook werken in het internationale hart van de innovatie. De eredivisie van de technologie. Een werkgever met oog voor jou en het vizier op de toekomst, waarin duurzaamheid en diversiteit en inclusie de hoofdrollen spelen.

https://werkenbijcapgemini.nl/?gad=1&gclid=CjwKCAjwxaanBhBQEiwA84TVXPzbGXZBLubM8Q6h0AQ2XIDGMWLQC1-LWLW1peMGmM26Z9F7RSs_IhoCRY0QAvD_BwE