Junior consultant innovatie

Vindsubsidies - Kiemt

Subsidies maken innovaties en projecten mogelijk, ze helpen organisaties vooruit. 

Zin in een uitdaging en zoek je een baan waar je impact mee maakt? Kan jij abstracte ideeën vertalen naar concrete uitwerkingen? Ben je goed met cijfers en kleine lettertjes? Dan ben jij de consultant die we zoeken! Lees snel verder voor deze droombaan.

Dit maakt je werk zo uitdagend
Binnen team Fiscaal zijn wij op zoek naar een junior consultant. Als consultant kom je dagelijks bij bedrijven over de vloer die de producten van morgen ontwikkelen. Je praat met innovatieve ondernemers en werkt samen aan het vertalen van hun plannen naar een concrete case voor subsidie.

Een werkweek als consultant is erg gevarieerd. Het ene moment zit je in de auto op weg naar een van de grootste 3D-printer-fabrikanten om nieuwe projecten te bespreken, het andere moment ben je met een aannemer in gesprek om de subsidiemogelijkheden voor een duurzaam bedrijfspand door te nemen. Je begeleidt het hele traject van eerste idee in een brainstormsessie tot het vieren van de goedgekeurde subsidieaanvraag met taart, en het implementeren van het subsidieproces bij het bedrijf.

De type projecten lopen uiteen, van uitgesproken high tech-projecten van kleine startups tot innovaties op het gebied van energie en duurzaamheid. Van marginale technische aanpassingen in bestaande processen tot baanbrekende uitvindingen op internationaal niveau.

Ben jij wie we zoeken?
Ben je iemand met een brede belangstelling en die graag wil weten hoe technische processen werken of hoe een productinnovatie tot stand komt? Wil jij ook bijdragen aan innovaties van uiteenlopende bedrijven? Ben je daarbij een enthousiaste en ambitieuze collega die graag initiatief neemt en houdt van werken in een informele werksfeer? Dan pas je binnen ons team!

Dit breng je mee:

 • Je hebt een afgeronde opleiding op academisch niveau
 • Je bent resultaatgericht, analytisch en goed met deadlines
 • Affiniteit met techniek is een pré
 • Je bent woonachtig in het westen van het land

Wat bieden wij jou?

 • Natuurlijk een goed salaris, reiskostenvergoeding of leaseauto, en een interessante bonusregeling.
 • Je mag flexibel werken vanuit onze kantoren te Utrecht, Deventer, Druten en Enschede en ook vanuit huis.
 • Flexibiliteit in werktijden en locatie (kantoren, bij klanten of thuis).
 • Volop kans om jezelf te ontwikkelen via de Vindsubsidies Academy zodat je nu, maar ook later de uitdaging vindt die je zoekt.
 • Een gevarieerde en uitdagende job in een informele omgeving.
 • Een gezellig team met gelijkgestemde collega’s en regelmatig uitjes en borrels (wanneer corona het toelaat).
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.

Wie zijn wij dan al niet?
Vindsubsidies is een platte organisatie met circa 75 professionals die onze opdrachtgevers helpen om hun grenzen te verleggen. We zijn een onafhankelijk adviesbureau dat al ruim 25 jaar een totaalpakket aan diensten en producten aanbiedt op het gebied van subsidies en overheidsfinanciering. Onze branche heeft misschien een stoffig imago, maar Vindsubsidies is dat juist niet! Ons aanpassen aan de veranderende wereld zien wij als iets vanzelfsprekends. Je werkt dan ook in een divers en enthousiast team met collega’s die allemaal bereid zijn jou te helpen in je ontwikkeling. Zo is er alle ruimte om door te groeien en voor eigen inbreng. Sterker nog, dat verwachten we zelfs van je.

https://www.werkenbijvindsubsidies.nl