Traineeship Consultancy in de Zorg

Gaat jouw hart sneller kloppen van onderwerpen als (kwaliteits)processen, duurzame innovatie, technologische ontwikkeling, verbinden en vind je het leuk om jezelf op zowel professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen? Houd je van afwisseling en ben je niet bang om buiten je comfortzone te treden? Ligt jouw hart in de zorg en wil je graag een maatschappelijke bijdrage leveren door het zorgsysteem te verbeteren? Dan is dit het traineeship wat jij wil volgen! 

In ons traineeship wordt je opgeleid tot consultant van de toekomst! De combinatie van werken en leren zorgt ervoor dat jij jezelf optimaal kan ontwikkelen. Je doet praktische ervaring op bij verschillende opdrachtgevers terwijl je diverse opleidingen volgt vanuit Zorgon en jouw ervaring uitwisselt door te sparren met mede trainees en consultants.

Je ontwikkelt je aan de hand van verschillende opleidingen. Voorbeelden van modules zijn: Financieel Management in de zorg, Kwaliteitsproces management, Capaciteitsmanagement & Zorgbemiddeling, adviesvaardigheden en wendbaarheid naar de opdrachtgever, Power BI en Procesmanagement. Dit doe je aan de hand van de Lean Six Sigma Orange Belt waarmee je aantoont kennis te hebben hoe je bedrijfsprocessen optimaliseert om duurzame verbetering van bedrijfsresultaten te realiseren.

Ontwikkeling en Doorgroeien
Je ontwikkelt in 1 jaar van trainee naar Junior Consultant. Dit doe je middels diverse opleidingen die Zorgon faciliteert. Heb je al een duidelijk carrièrepad voor ogen of wil je juist ontdekken wat bij jouw past? Zorgon biedt jou de handvatten om je eigen ontwikkeling te bepalen. Samen met onze Professional Development Managers maak je een ontwikkelplan. Zij denken breed mee in ontwikkelmogelijkheden en het type opdrachten die passen bij jouw ontwikkelbehoeften. Zij zijn een stok achter de deur dat jij je doelgericht kan en blijft ontwikkelen. Op basis van jouw ontwikkelplan kijk je samen met onze accountmanagers welke type opdracht bij jou ontwikkeling past. 

Het legaal ‘Job Hoppen’ juichen wij toe! Wij geloven dat als jij doet wat je leuk vindt je het meeste impact kan maken.

Elke zorgorganisatie is uniek en heeft hierom haar eigen uitdagingen. Hierdoor is geen enkele opdracht hetzelfde. Doordat Zorgon met veel verschillende zorgorganisaties samenwerkt hebben we opdrachten van uitvoerende werkzaamheden als het implementeren van nieuwe wet- en regelgeving, procesoptimalisatie tot op het adviseren op niveau van Raad van Bestuur. Wil je specialist worden op een bepaald onderwerp, wordt jij de verbinder binnen een organisatie of wil je projectleider worden? Jij bepaald geheel jouw eigen richting waarin jij jezelf wilt ontwikkelen. Door de grote diversiteit aan zorgorganisaties waarmee wij samenwerken en de legio verschillende rollen die je kan bekleden kan je doorgroeien in de rol die jou het beste past. 

In korte tijd groei je door en pak je projecten op, bijvoorbeeld als projectmedewerker, DBC medewerker, implementatie rondom zorgadministratie of Functioneel Applicatie Beheerder. Je krijgt de kans te werken binnen grote en kleine ziekenhuizen, VVT, GGZ, gehandicaptenzorg of bij een zorgverzekeraar. Je staat in nauw contact met medisch specialisten, verpleegkundigen en applicatiebeheerders. Projecten kunnen zeer uiteenlopend zijn, maar zijn altijd in lijn met jouw ambitie. 

Waar kom ik te werken en wat ga ik precies doen? 
Je begint weliswaar met de basis, maar ook het implementeren en toetsen van wet- en regelgeving of het systeem up-to-date houden behoren tot jouw uitdagingen. Dat geldt ook voor het ondersteunen en beheren van het gehele proces rondom de zorgadministratie, DBC- en DOT-vraagstukken of de implementatie van een nieuw ECD en EPD! Dynamisch genoeg dus. Lijkt het je leuk en leerzaam om ervaring op te doen bij top-opdrachtgevers zoals het Erasmus MC, Catharina ziekenhuis, Arkin, Philadelphia? Maar ook het Isala Ziekenhuis of zorgverzekeraars Zilveren Kruis, Achmea en CZ? Tijdens het traineeship kijken we samen naar jouw leer- en ontwikkeldoelen en bespreken we welke organisatie en opdracht bij jou past, zodat jij jezelf doelgericht kan gaan ontwikkelen.

Wat bieden we jou?
Van ons mag je verwachten dat wij jouw ontwikkeling centraal stellen. Wij gaan voor die lange termijn-relatie waar jij op hebt gewacht. Je krijgt van ons persoonlijke aandacht en we gaan jou helpen om de beste versie van jezelf te worden. Wij bieden jou:

  • Een jaarcontract (traineeship) met de intentie om deze daarna om te zetten in een vast contract;
  • Een brutosalaris van € 2.350,-  o.b.v. 40 uur;
  • 25 vakantiedagen (op fulltime basis) per jaar, vakantiegeld en pensioenopbouw;
  • Een optie tot lease auto;
  • Je krijgt alle mogelijkheden jezelf te ontwikkelen, certificeringen te halen en wordt hierbij maximaal begeleid door jouw eigen Professional Development Manager;
  • Een informele en ambitieuze organisatie met veel MeetUps, borrels en feesten;
  • Je doet heel veel ervaring op bij verschillende bedrijven, in opdrachten die aansluiten bij jouw ambities. Legaal jobhoppen dus 😉

Let’s get in touch!
Nieuwsgierig? Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen ontvangen neem dan contact middels de onderstaande contactgegevens.

Enthousiast? Solliciteer direct via de onderstaande sollicitatie link.

Quirijn Kanters | Corporate Recruiter Zorgon
Bellen & Whatsapp: 06 82 88 46 59
E-mail: qkanters@quoratiogroep.nl