Vacature Sensorfact

Wij zoeken… jou! 

Wil jij een gezellig en jong team om in te werken? Een dynamische omgeving, waar je bij kan dragen aan de verduurzaming van de industrie? En een waar je vanuit je contact met de klant de voelsprieten van de organisatie bent om te bepalen wat we verder kunnen gaan ontwikkelen om onze klanten nóg beter te helpen? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Sensorfact brengt het energieverbruik van de (industriële) klant in kaart, door op machineniveau te meten hoeveel energie er op elk moment van de dag wordt verbruikt. Aan de hand van deze data kunnen onze Energy Consultants de klant adviseren over hoe zij energie kunnen besparen.

Wij zoeken nieuwe Energy Consultants om ons team te komen aanvullen! Iemand met sterke analytische skills, die nauwkeurig te werk gaat en prima zelfstandig kan werken, en energie haalt uit zowel de data analyses als het klantcontact. Interesse in energie/ de industrie/ verduurzaming is een pré.

Mijn naam is Kathelijn van der Ven, Head of Energy Consultancy bij Sensorfact. Ik ben benieuwd naar jou! Jij ook naar mij? Bel me gerust op voor aanvullende vragen of een korte kennismaking naar 0623931932, of stuur je CV en motivatiebrief naar kathelijn.van.der.ven@sensorfact.nl. De beller is sneller!

Link naar website: https://sensorfact.jobs.personio.de/job/379656