Vacature Venntiv

Op zoek naar een baan waarbij je bijdraagt aan het versnellen van de circulaire economie? Lees dan snel verder!

Over de functie

Why?

‘We hebben deze wereld en onze welvaart niet geërfd van vorige generaties, maar in bruikleen van volgende generaties’. We zullen met respect voor huidige én toekomstige generaties op een verantwoorde wijze moeten omgaan met het toevertrouwde vermogen. Dit stelt ons voor grote uitdagingen en ambities, zoals bijvoorbeeld de transitie naar een circulaire- en duurzame economie.

Een circulaire economie zorgt voor ongeveer 20% minder broeikasgassen in de lucht en kan daarmee structureel bijdragen aan de afspraken uit het Klimaatakkoord. Een enorme uitdaging waarbij de klanten van Venntiv een steentje aan bijdragen door innovaties naar de markt te brengen.

How?

De duurzame ambities van onze klanten zijn kostbaar. Zonder financiering zouden veel van deze projecten geen doorgang vinden. Als subsidieconsultant circulaire economie is het jouw taak de ambities van je klant zodanig te vertalen dat externe financiers hun bijdrage leveren aan het project.

Op deze manier maak jij het verschil. Je helpt de doelstellingen uit het klimaatakkoord te halen.

Wie zijn je klanten?

Onze klanten zijn veelal MKB, MKB+ bedrijven. Organisaties waar je rechtstreeks te maken hebt met de eindbeslissers.

What?

Wat ga jij doen als subsidieconsultant circulaire economie?

 • Samen met je klant ga je kijken hoe je hun ambities kan koppelen aan de doelstellingen binnen het klimaatakkoord
 • Deze ambities ga je in een businesscase vertalen naar de doelstellingen van mogelijke financiers (overheid en bedrijfsleven)
 • Uitwerken van projectplannen, begrotingen, en bijbehorende (subsidie)aanvragen
 • Het verbinden van ideeën van klanten (projectontwikkeling)

Wat krijg je ervoor terug?

 • Werken in een jong en dynamisch team met gelijkgestemde collega’s
 • Marktconform salaris afhankelijk van ervaring
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een leuke bonusregeling
 • 25 vakantiedagen
 • Veel vrijheid en flexibiliteit
 • Opleidingsmogelijkheden, volop kansen en begeleiding om jezelf te ontwikkelen
 • Verjaardagen én successen worden gezamenlijk gevierd
 • Vrijdagmiddag borrels en regelmatig leuke teamactiviteiten

Wie ben jij?

Why?

De tijd voor actie om de klimaatproblemen aan te pakken is nu. Jij draagt daar graag je steentje aan bij. ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’ sluit goed aan bij wie jij bent.

How?

Je zet je tijd graag efficiënt en effectief in om naast te werken aan de klimaatproblematiek ook te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Een goede privé – werk balans vind je daarin belangrijk. Je krijgt daarnaast tomeloze energie van de duurzame ambities van anderen.

What?

Jouw kennis – HBO/WO – zet je graag in om anderen te helpen waarbij je het leuk vindt om je snel in te lezen in een bepaald onderwerp. Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken, bent initiatiefrijk en kan goed organiseren. Je voert op den duur zelfstandig projecten uit en initieert ook nieuwe projecten. Je legt pro-actief contact met klanten en bent een echte relatiemanager.

Eerdere ervaring op het terrein van ‘circulaire economie’ is handig maar niet noodzakelijk. Bij Venntiv wordt je omringd door ervaren consultants en krijg je via de Venntiv academy snel de bagage die je nodig hebt. Enthousiasmeren zit in je bloed en je weet snel anderen mee te nemen in je duidelijke verhaal. Dit verhaal weet je tevens goed en gestructureerd op papier te zetten.

Herken jij je? Kom dan snel met ons in contact!

https://venntiv.com/vacature/subsidieconsultant-circulaire-economie/