Vacatures Altura

Altura is op zoek naar gedreven stagiair(e)s (Growth Marketeer, Data Science & Junior Account Manager)! 
Binnen Altura zijn wij op zoek naar drie stagiair(e)s op gebied van marketing, data science en account managing. Ben jij een hbo- dan wel wo-student die op zoek is naar een uitdagende en leerzame stage in goed gezelschap van jonge en ambitieuze ondernemers? Het betreft een mooie stagefunctie met een duur van vier tot zes maanden. Eveneens maak je ook de mooie kans op een vervolgfunctie, indien jouw stageperiode naar tevredenheid verloopt.

Wat doet Altura? De jonge startup heeft haar expertise ontwikkeld binnen de complexe wereld van aanbestedingen. Indien je je afvraagt wat aanbestedingen precies inhouden, dan ben jij niet de enige. Veel bedrijven ervaren het aanbestedingsproces als een uitdaging. Zodoende heeft Altura een platform ontwikkeld, die dit proces behapbaar maakt voor onze klanten. Wij zijn continu op zoek naar goede ideeën, groei en plezier. Wij combineren onze kennis van technologie en marketing om een vertrouwde partner te worden binnen aanbesteden.

Zie jij jezelf in deze rol? Wacht dan niet langer en kijk dan gauw verder bij de uitgebreide beschrijvingen van onze stagefuncties.  
https://magnet.me/en-GB/opportunity/298827/stage-junior-account-manager
https://magnet.me/en-GB/opportunity/285569/data-science-stage
https://magnet.me/en-GB/opportunity/276345/growth-marketeer–stage-