Nieuws

Hier doen wij alle online updates vanuit de vereniging. Hieronder de meest recente posts, de nieuwste staat bovenaan.

 • Duurzaamheidsweek

  De Duurzaamheidsweek heeft begin juni digitaal plaatsgevonden! Hier waren meerdere activiteiten met een duurzaam randje. Elke dag waren er instagram verhalen met handige tips en feitjes over duurzaamheid. Hieronder is het programma van de week verder toegelicht.

  Workshop Upcycling

  Dinsdag was de Workshop Upcycling om 14:00 uur. Hier gingen we blikjes bewerken in leuke decoraties en het resultaat mocht er zijn.

  Duurzame Lunch

  Een manier om je duurzamer te worden is duurzamer te eten. Bij de lunch gingen we samen een lekkere duurzame lunch maken. Hier waren veel Helixianen aanwezig om duurzame spring rolls te maken. Hier waren de winnende spring rolls van Carlijn!

  Duurzame VrijMiBo met gratis Gulpener

  We gingen de duurzaamheidsweek uit met een knaller! We gingen met veel mensen duurzaam Gulpener drinken. Daarnaast hadden we een duurzaamheidsquiz met 30 vragen. Janne heeft deze uiteindelijk gewonnen en kreeg duurzame wc-rollen thuisgestuurd!

 • Corona-update

  Voor middelbare scholieren: Aangezien dit jaar geen bachelor open dagen, meeloopdagen & matchingsdagen meer plaatsvinden, willen wij middelbare scholieren zo goed mogelijk helpen met hun studiekeuze. Als je vragen hebt over de studie, het studentenleven, de stad Utrecht of wat dan ook, schroom dan niet om een mailtje te sturen naar helix@uu.nl. Wij helpen je graag verder!